Moottorin ohjauksen optimointi kasvattaa autosi suorituskykyä

Pysäytä autokuume optimoimalla kaarasi uuteen uskoon! 

Kun tuot autosi optimoitavaksi, lunastat säästöjä polttoainekulutukseen ja tehoja kiihtyvyyteen. Optimointi parantaa moottorin vääntöaluetta, vähentää vaihteiden vaihtoa, helpottaa ohitustilanteita ja lisää kierrosherkkyyttä. Turvalliseen ajoon yhdistettynä optimointi eli lastutus parantaa myös ajomukavuutta. Voit siis keskittyä kaikkeen olennaisimpaan eli käteviin siirtymiin paikasta toiseen.

Optimointi alkuperäisen ohjelman muokkaamisella

Imatran Autohuolto asentaa autoosi optimoidun eli paremman suorituskyvyn takaavan moottorinohjainyksilön ohjelman. Optimointi tapahtuu aina auton alkuperäistä ohjelmaa muokkaamalla, jolloin kyse on nimenomaan optimoinnista.

Optimointia kutsutaan toisinaan myös auton lastustukseksi tai lastuttamiseksi, auton ohjelmoinniksi tai kansainvälisesti chip tuning -nimellä. Ammattilaisen tekemä optimointi kasvattaa autosi suorityskykyä, mutta auto on mahdollista palauttaa normaaliksi myöhemmin, jos tarve niin vaatii.

Ota yhteyttä »

Selvitämme myös DPF- ja EGR-ongelmat Imatralla nopeasti

DPF on hiukkassuodatin, joka nimensä mukaisesti suodattaa erittäin pienikokoisia hiukkasia pakokaasuista ja estää siten niiden pääsyn hengitysteihin, sillä pahimmillaan hiukkaset ovat terveysriski. Tukkeutunut DPF (diesel particulate filter) on nykyään kuitenkin ongelma lähes kaikissa dieselautoissa.

Tähän meillä on tarjota erittäin tehokas DPF:n puhdistusratkaisu. Toimenpiteessä suodatin pestään tehdastasoisella laitteistolla uudenveroiseksi. Näin auton päästöt eivät muutu alkuperäisestä ja myös takuut säilyvät.

Ota yhteyttä »

Imatran Autohuolto on apunasi myös EGR-järjestelmään liittyvissä ongelmatilanteissa.

EGR (exhaust gas recirculation) tarkoittaa pakokaasun takaisinkierrätystä, jolla osa kaasuista kierrätetään takaisin sylintereihin. Järjestelmän imusarjan päässä on sähköllä tai alipaineella ohjattu EGR-venttiili, joka kokemuksemme mukaan voi heittäytyä ajan kuluessa ja ajokilometrien kasvaessa hankalaksi. Vaurioitunut EGR-venttiili kannattaa korjauttaa, sillä se voi aiheuttaa moottorin käyntihäiriöitä, päästöjen kasvua ja nykimistä.

Pienempää kulutusta, kovempaa tehoa

Automaattivaihteistolla varustetuissa autoissa optimoinnin yhteydessä huomioidaan se, että myös vaihdelaatikko vastaa uusia tehoja ja vääntöä. Lastutuksen – eli ohjelmoinnin – ansiosta autosi kulutus pienenee, mutta vääntöä löytyy reilusti jo alakierroksillakin. Parantuneen kiihtyvyyden ansiosta ohitustilanteet helpottuvat.

Imatran Autohuolto tietää sinun olevan niin tyytyväinen optimointimme lopputulokseen, että sillä on 100-prosenttinen tyytyväisyystakuu. Kaiken lisäksi pidämme todennäköisenä, että autokuumeesi laskee ja ihastut käytössäsi olevaan menopeliin uudelleen.

Lue lisää auton optimoinnista Optimoi autosi -sivustolla.

Ota yhteyttä »

Korjaamopalvelumme on mahdollistaa maksaa Resurs Bankin rahoituksella.