Joustavaa rahoitusta ja palvelua yllättäviin kurveihin

Elämä ja etenkin autot osaavat todella yllättää – useimmiten silloin, kun sitä vähiten kaipaa.

Imatran Autohuolto mahdollistaa rahoituspalvelulla joustavan osamaksun sinulle sopivissa erissä, kun autosi tarvitsee huoltoa, johon et ollut varautunut.

Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään, vaan saat palvelusta myöhemmin laskun, jolle valitset parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon tai osamaksuerät. Yhteistyökumppanimme rahoituksessa on Resurs Bank.

Auto alle Imatralla ilman omaa autoa

Yllättävän huoltotarpeen tai korjausvaatimuksen sattuessa ei aina pysty heittäytymään julkisen liikenteen varaan. Takaamme sujuvan arjen jatkumisen silloin, kun oma auto kerää voimia kanssamme. Voit hoitaa huoletta hoitaa omat menosi meidän hoitaessa autosi kuntoon!

Imatran Autohuolto tarjoaa asiakkailleen huollon ajaksi sijaisauton, josta asiakas maksaa vain polttoaineet, jotka käyttää. Kannattaa myös huomioida, että monet vapaaehtoiset autovakuutukset kattavat sijaisauton vuokraamisen, kun oma auto on huollossa tai vaurioitunut.

Sijaisautopalvelumme kasvattaa suosiotaan koko ajan, joten toivomme, että muistat erikseen pyytää autoa allesi jo huoltoaikaa varatessa. Meillä on kaksi näppärää pikkuautoa, joilla on hyvä kurvailla arjen menoissa huollon ajan.

Imatran Autohuolto palvelee sinua suomen, englannin ja venäjän kielellä.

Ota yhteyttä »

Hae rahoitusta

 

 

Paikallista ja asiantuntevaa palvelua

Ota yhteyttä