Webasto-huolto ja -korjaus meillä Imatralla

Korjausta kaipaavat kuntoon ja upouudet paikoilleen

Hurisee hetken, mutta sitten sammuu? Ei lähde käyntiin lainkaan? Webasto-lisälämmitin voi oikutella toisinaan, vaikkakin merkki on tunnettu pettämättömästä toiminnastaan. Toki ajan myötä, kun laitteelle kertyy ikää ja käyttöä, pulmiakin voi esiintyä. Silloin säännöllinen huolto alkaa olla paikallaan, ja korjauskin voi tulla eteen. 

Me Imatran Autohuollossa olemme valtuutettu Webasto-huolto-, -korjaus- ja -asennusliike. Me teemme Webasto-lisälämmittimien vianhaut, takuukorjaukset ja muut vikakorjaukset, puhdistushuollot sekä toki myös uusien asennukset. 

Ota heti yhteyttä, kun havaitset lämmittimessä vikaa. Korjataan se piakkoin kuntoon, niin talvinen töihinlähtö on mukavampaa jatkossakin, kun lumea ja jäätä ei tarvitse skrapata ikkunoista ja sisätilatkin ovat ihanan lämpimät. 

Ota yhteyttä »

Mitä muuta autohuoltoa saisi olla?

Webasto-huoltojen ja -asennusten lisäksi meillä Imatran Autohuollossa tehdään monenlaisia autohuoltoja ja -korjauksia, joilla parannat kaarasi käyttöikää, turvallisuutta, ajettavuutta ja arvoa. Kurkkaa korjaamopalveluidemme puolelle, niin näet kattavan listaukset työnkuvastamme. 

Useimmiten meille saapuvat hoitoon niin Mersut, Seatit, BMW:t, Audit, Volkswagenit kuin Skodat, joista meiltä löytyykin vuosien kokemus. Mitä huoltoa sinun autosi tarvitsee? Tartu vain luuriin ja kerro meille!

Ota yhteyttä »

Paikallista ja asiantuntevaa palvelua

Ota yhteyttä