Määräaikaishuolto varmistaa auton ajokunnon ja ehkäisee vaurioiden syntymistä

Imatran Autohuolto on laadukas ja varteenotettava vaihtoehto merkkikorjaamolle, olipa autosi sitten takuuikäinen tai vanhempi.

Osana AD-ketjua olemme monimerkkikorjaamo, joka huoltaa kaikki merkit mallista riippumatta. Suurin osa asiakkaistamme ajaa Mercedes-Benzillä, Audilla, Seatilla, Skodalla, Volkswagenilla ja BMW:llä, joiden parissa työskentelemme siksi eniten. Saat meiltä määräaikaishuoltopalvelut niin suomen, englannin kuin venäjän kielellä.

Palvelumme lähtökohtana ovat aina asiakkaan toiveet ja ajoneuvon vaatimukset. Olemme apunasi kaikissa huoltoihin ja korjauksiin liittyvissä kysymyksissä, sillä uskomme siihen, että pitkäaikaisen asiakassuhteen perusta on ennen kaikkea laadukkaassa asiakaspalvelussa – kuten myös erinomaisessa lopputuloksessa, jonka takana seisomme.

Kattavat määräaikaishuollot Imatralla

Olemme erikoistuneet määräaikaishuoltoihin, joten sinun tarvitsee tietää vain autosi rekisteritunnus ja rullatut kilometrit. Siitä eteenpäin me istumme ratin taakse ja ohjaamme nelipyöräisen ystäväsi korjaamon ovesta sisään oikeaan työpisteeseen. Määräaikaishuolto kestää yleensä 1 - 3 tuntia.

Määräaikaishuollossa käydään läpi ohjelman mukaiset huoltokohteet, kuten jarrut ja jarrunesteet, turvajärjestelmien kunto, jäähdytysnesteen tarkistaminen, öljysuodattimet, sytystulpat, polttoainesuodattimet ja ilman- ja raitisilmansuodattimet. Vaihdamme vialliset osat uusiin vähintään alkuperäisellä laadulla ja nollaamme huoltovalon.

Ota yhteyttä »

Miksi määräaikaishuolto kannattaa?

Määräaikaishuolto on vuosihuoltoa laajempi, valmistajan ohjeiden mukaan tehtävä huolto, jonka tarkoituksena on estää autoon tulevat viat ja varmistaa, että auton ajaminen on edelleen turvallista. Määräaikaishuollon jälkeen asiakas voi luottaa siihen, että auto toimii niin kuin pitää eikä piileviä vikoja muhi pellin alla.

Jokaisella autolla on huolto-ohjelma, johon määräaikaishuoltojen ajankohdat on aina kirjattu. Huoltoväliä mitataan monesti ajokilometreinä tai tietyllä aikavälillä, jolloin määräaikaishuoltoon vieminen on auton omistajan muistin varassa, kun taas joissakin uusissa autoissa on erillinen huoltoilmoitin, joka kilahtaa oikean ajankohdan merkiksi.

Määräaikaishuollosta kiinni pitäminen kannattaa, sillä parhaimmillaan se estää suurten korjauskulujen syntymiset ja jopa tapaturmat. Jos vikaa ei havaita ajoissa, voi seurauksena olla kallis remontti.

Ohjeita noudattaen turvallisuus taaten

Imatran Autohuollon suorittamat määräaikaishuollot ja korjaukset säilyttävät auton valmistajan takuun, ja sen lisäksi tarjoamme takuun myös omalle työllemme.

Teemme kaikki huollot aina maahantuojan ohjeistuksen mukaan, ja käytämme vain alkuperäislaatua vastaavia varaosia. Imatran Autohuololla on valtuudet kaikkien merkkien sähköisiin huoltokirjoihin, eli pystymme lukemaan ja täyttämään huoltokirjat aina, olipa autosi merkki mikä tahansa.

Pyydä huoltotarjous!

Toimintavarmat varaosat viimeistelevät huollon

Imatran Autohuolto käyttää kaikissa töissään, myös määräaikaishuolloissa, laadukkaita, alkuperäislaatua vastaavia osia, joille annamme takuun.

Varaosat tulevat toimitettuna suoraan meille, minkä ansiosta saat tarvittavat osat täysin samaan hintaan kuin hakemalla paikallisesta varaosamyymälästä. Ostamalla osan kuitenkin meiltä saat sille sataprosenttisen takuun ja samalla takuun myös tehdylle työlle. Jos olet ehtinyt jo hankkia tarvittavan varaosan, asennamme sen silti mielellämme. Tällöin takuu koskee kuitenkin tehtyä työtä.

Laajan saatavuuden ja ripeän toiminnan takaamme yhteistyökumppanimme kattavalla varastolla, jossa on saatavilla yleisimpien automerkkien ostetuimmat osat suoraan hyllyssä. Toimivalla yhteistyöllä varmistamme sujuvan ja nopean asioinnin kanssamme.

Ota yhteyttä

Paikallista ja asiantuntevaa palvelua

Ota yhteyttä