LISÄPALVELUT

Huollon Rahoitus

Tarjoamme joustavan osamaksun sopivissa erissä mikäli autosi tarvitsee huoltoa johon et ollut varautunut. Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Lue lisää osoitteessa www.optimoiautosi.fi/rahoitus

 

Moottorin ohjauksen optimointi

Asennamme optimoidun, eli paremman suorituskyvyn omaavan moottorinohjainyksikön ohjelman autoosi. Jokainen optimointi suoritetaan auton alkuperäistä ohjelmaa muokkaamalla, eli kyseessä on moottorin ohjausyksikön / moottorin optimointi, jolla saadaan aikaan enemmän suorituskykyä ajoneuvoosi. Optimointia kutsutaan myös auton lastutus, auton ohjelmointi, chiptuning ja lastuttaminen nimikkeillä, eli kyseessä on moottorin ohjausyksikön / moottorin optimointi, jolla saadaan aikaan enemmän suorituskykyä ajoneuvoosi. Auto on mahdollista palauttaa normaaliksi myöhemmin, jos sille tarvetta tulee.

Automaattivaihteistolla varustetuissa autoissa optimoinnin yhteydessä huomioidaan myös vaihdelaatikko uusille tehoille ja väännöille sopivaksi. Lastutuksen, eli ohjelmoinnin myötä kulutus pienenee ja vääntöä löytyy reilusti jo alakierroksillakin, kiihtyvyys paranee, ohitustilanteet helpottuvat, sekä ajomukavuus paranee huomattavasti! Niin ja melkein tärkeimpänä, autokuume loppuu!! Optimoinnillamme on 100% tyytyväisyystakuu!! Lue lisää www.optimoiautosi.fi

 

DPF- ja EGR-ongelmat

Tukkeutunut DPF on nykyään ongelmana lähes kaikissa diesel autoissa. Useissa automerkeissä hiukkassuodattimen vaihtokustannukset uuteen suodattimeen nousevat jopa useisiin tuhansiin euroihin ja siksi tarjoammekin edullisempaa vaihtoehtoa. Poistamme ohjelmallisesti hiukkassuodattimen polton, DPF tunnistuksen, ohjauksen ja tyhjennämme itse DPF suodattimen mekaanisesti eli autosta poistetaan koko systeemi ja DPF ongelmat ovat ohitse. Hiukkassuodattimen poistamisen jälkeen autosi ei välttämättä täytä katsastuksen edellytyksiä. Kysy lisää! Lisävaihtoehtona on hiukkassuodattimen pesu tai uuden asentaminen.

 

Sijaisautopalvelu

Tarjoamme asiakkaillemme huollon ajaksi sijaisauton josta asiakas maksaa vain polttoaineet jotka käyttää. Suuren suosion takia toivomme että muistat erikseen pyytää autoa huoltoaikaa varatessa. Sijaisauto helpottaa liikkumista ja voit hoitaa omat menosi sillä aikaa kun me hoidamme autosi kuntoon!

Imatran Autohuolto
Poltinkuja 6
55100 IMATRA

Puh. 045 313 0314
huolto(ät)imatranautohuolto.fi

Avoinna:
Ma-Pe 8:30-17:00

Olemme auki myös muina aikoina
sopimuksen mukaan.

©2021 Imatran Autohuolto - MMD Networks Oy